Diner

Heerlijk dineren in alle opzichten

Lekker uit eten in Limburg doet u in Plasmolen, bij restaurant ’t Koeskeshuus

Als je gaat dineren wilt u eten wat u lekker vindt. Het liefst in een gezellige, ongedwongen sfeer. Als u wilt uit eten in Limburg gaat u daarom naar ’t Koeskeshuus in het mooi gelegen Plasmolen. Wij hebben een zeer uitgebreid menu, onze keuken is Frans/Nederlands. U vindt altijd wel iets wat u lekker vindt. Onze koks gebruiken alleen verse producten, blik vinden ze maar niets. Geniet van al dit heerlijks in ons huiselijke restaurant bij het haardvuur of op ons zonnige terras.

Op de menukaart van ons restaurant vindt u maar liefst 16 koude en warme voorgerechten, 8 heldere of lichtgebonden soepen en 18 hoofdgerechten met vlees, vis of vegetarisch. Ook de dessertkaart is goed gevuld met nagerechten met ijs of vruchten. En natuurlijk denken we ook aan de kleintjes. We serveren een kindermenu waarvan ze zeker zullen smullen.

Speciale wensen?

Heeft u speciale wensen? Eet u vegetarisch, volgt u een dieet of bent u ergens allergisch voor? Geef het aan ons door en onze koks houden er rekening mee. Waar ze ook rekening mee houden is het seizoen. Daarom vindt u speciale gerechten met aardbeien of asperges op ons menu in het voorjaar en het begin van de zomer en staan er heerlijke wildgerechten op in het najaar. Speciale wijnen van onze uitgebreide wijnkaart begeleiden ook deze seizoenspecialiteiten.

Kom dus uit eten in Limburg, bij ’t Koeskeshuus. Reserveer via de handige tool op de website of bespreek uw wensen telefonisch via 024-6962181.

Restaurant 't Koeskeshuus Witteweg 12 - 6586AE AE Plasmolen - KvK nr: 61008354

Contact024-6962181