Kiste Trui


Gilde Kiste Trui

Kiste Trui is een legendarische figuur, die geleefd heeft in de 16e eeuw in buurtschap de Riethorst in Plasmolen. Zij heeft haar leven besteed aan het zoeken naar de krijgskist van de Nassau's die verloren zou zijn gegaan tijdens de slag op de Mookerheide. Enkele restaurateurs, gevestigd in de gemeente Mook en Middelaar, hebben zich onlangs verenigd in 't Gilde van Kiste Trui. Restaurateurs die u graag willen wijzen op de kwaliteit van hun keuken en die u graag als zeer geziene gast in hun restaurants willen ontvangen. Legende Kiste TruiWij zijn één van de restaurants die bij dit Gilde is aangesloten.

De Gildeduiten

't Gilde van Kiste Trui bieft u de mogelijkheid tot het geven van een uniek geschenk. De Gildeduiten hebben een waarde van € 2,50, €5,00 en € 10,00. Gepresenteerd in een schatkist en een mooie kaart kunt u hier iemand zeer blij mee maken.

De munten kunnen worden besteed bij alle leden van het Gilde van Kiste Trui. De munten zijn verkrijgbaar bij alle leden van het Gilde van Kiste Trui en het VVV-agentschap in Plasmolen. U kunt de munten besteden bij één van de leden.

Restaurant 't Koeskeshuus Witteweg 12 - 6586AE AE Plasmolen - KvK nr: 61008354

Contact024-6962181