Lunch

’t Koeskeshuus in Plasmolen, lekker lunchen, echt genieten.

In ons restaurant lunchen is een belevenis

Na een wandeling of fietstocht is het heerlijk om in ons restaurant een lunch te gebruiken. Ook als u er gewoon even tussenuit wilt trouwens. Neem gezellig plaats bij de open haard of lekker in de zon op ons terras. Onze lunchkaart is even uitgebreid als verrassend. Een sandwich is bij ons meer als zomaar een boterham, een tosti niet zomaar een tosti. Een uitsmijter of omelet maken we niet van 1, niet van 2, maar van 3 eieren. Onze koks weten u te verwennen met heerlijke en vaak verrassende lunchgerechten.

Lunchgerechten waar u voor terugkomt

Als u eenmaal onze koesburger geproefd hebt bijvoorbeeld, dan komt u daar ongetwijfeld nog eens voor terug: een Italiaanse bol of meergranen bol, belegd met spek, ui, sla, gruyèrekaas en tomaat. Wat te denken van een proeverijtje van 3 verschillende broodjes met beleg naar keuze? Heerlijk toch? En zo is er nog veel meer te vinden op onze lunchkaart. Uitsmijters en omeletten, heerlijke lichtgebonden soepen, salades, sandwiches, noem maar op. Alles (h)eerlijk vers.

Maar vergeet niet even te reserveren voor je komt, dan bent u zeker van een plaatsje. Dat kan via de handige tool op deze website. In ons restaurant lunchen kan iedere dag, behalve woensdag, vanaf 12.00 uur. Heeft u speciale wensen, dan kunt u altijd even bellen met 024-6962181.

Restaurant 't Koeskeshuus Witteweg 12 - 6586AE AE Plasmolen - KvK nr: 61008354

Contact024-6962181