Restaurant 't Koeskeshuus


Hét restaurant in Plasmolen voor lunch, diner of feest

https://nl-nl.facebook.com/koeskeshuus
 https://twitter.com/koeskeshuus

Genieten doe je samen..!

Voor een letterlijk en figuurlijk heerlijke middag of avond kunt u terecht bij ’t Koeskeshuus, het gezellige restaurant in Plasmolen. Geniet in huiselijke sfeer van de Frans-Nederlandse keuken, lekker romantisch bij de open haard of bij goed weer buiten op het zonnige terras.
Heeft u iets te vieren? Wij hebben daar de ideale ruimtes voor.

Kom dus lunchen, dineren of feesten bij ’t Koeskeshuus. Of u nu met familie bent, met vrienden of in zakelijk gezelschap, smaken zal het zeker. Wij werken uitsluitend met versproducten.

Om zeker te zijn van een plekje, moet u wel even reserveren. Wij zijn elke dag geopend vanaf 12.00 uur, behalve op woensdag, onze rustdag. De keuken sluit, afhankelijk van de drukte, tussen 21.00 en 21.30 uur.


Over Plasmolen

Plasmolen ligt in Noord-Limburg, in een groene en waterrijke omgeving. Het ligt aan de Mookerplas, tussen de Maas en tot wel 80 meter hoge stuwwallen. Een ideale plek voor fietser, wandelaar en watersporter dus. In Plasmolen is een grote jachthaven en er zijn diverse campings. Het dorp is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en het ligt aan talrijke fiets- en wandelroutes, o.a. het Pieterpad. Restaurant ’t Koeskeshuus in Plasmolen beschikt over een fietsoplaadpunt voor elektrische fietsen.

Restaurant 't Koeskeshuus Witteweg 12 - 6586AE AE Plasmolen - KvK nr: 61008354

Contact024-6962181